Fanta Orange 330ml

kr15.00

Fanta finns i många olika fruktiga smaker runt om i världen. I Sverige finns smakerna Orange, Exotic, Lemon, Raspberry och Strawberry & Kiwi.

50 in stock

Jämföra
Categories: , , Taggar:
Dela denna produkt

Beskrivning

“OBS! Det är alltid ingrediensförteckningen på förpackningen som gäller”

Ingredienser

Kolsyrat vatten, socker, 6% apelsinjuice från koncentrat, surhetsreglerande medel (E330, E296, E331), stabiliseringsmedel (E414, E445), sötningsmedel (acesulfam K, aspartam, sucralose), naturlig apelsinarom med andra naturliga aromer, antioxidationsmedel (E300), färgämne (E160a).

Är Fanta Orange i Sverige samma som i andra europeiska länder?

Vi producerar Fanta Orange i hela Europa och juiceinnehållet kan variera i de olika länderna. Juiceinnehållet i varje land är mestadels i linje med liknande produkter som är lokalt tillgängliga och följer gällande bestämmelser. Fanta Orange sötas med socker eller en kombination av socker och sötningsmedel med lågt kaloriinnehåll. Vi arbetar ständigt med att minska sockerhalten i våra drycker, och det kan vara så att blandningen av sötningsmedel och socker i produkten skiljer sig från land till land. Information om ingredienser och näringsinnehåll finns alltid i produktens innehållsförteckning så att du vet vad produkten innehåller.

Smaken på drycken som serveras genom dryckesdispensrar på restauranger och barer kan skilja sig något från smaken i våra slutna förpackningar (burkar, flaskor) – detta på grund av tekniska krav att säkerställa optimal produktkvalitet och tillförseln av lokalt vatten.

Ytterligare information

DRYCKER

Fanta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fanta Orange 330ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *